MARDİN / DERİK - Çadırlı İlkokulu

Çadırlı İlkokulu

Çadırlı Mahalesi No25 Derik/MARDİN
Vizyon
 Bilim ve teknolojinin farkında olan,değişim ve gelişmelere açık, millî ve manevî değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı,öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş, demokrat fertler yetiştirmektir. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmak
Misyon
Çadırlı İlkokulu, öğrencilerine gerekli yetenek, bilgi, beceri ve ahlâkî değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını sağlayan; model bir okul olma amacındadır.
Başarılar
2011 Satrançta küçükler kategorisinde ilçe birinciliği,2012 Satrançta küçükler kategorisinde ilçe birinciliği,2013 Satrançta küçükler kategorisinde ilçe ikinciliği.
08.00-13.40
Soba ( Odun-Kömür )
Ulaşım
İpek Yola Uzaklık 4 km. Derik´e 27 km. Kızıltepe´ye 30 km. Rahatlıkla her iki ilçeyede gidilip gelinebilir.
Öğretmen servisi var.
Çadırlı Mahalesi Çadırlı Sokak No:25 Derik/MARDİN